Plazhi i Gjipesë "pushtohet" nga pushuesit

Shumë pushues kanë zgjedhur Gjipenë për të bërë pushimet këtë sezon veror. Uji i pastër dhe plazhi i qetë, i rrethuar nga shkëmbinjtë duket se i ka tërhequr shqiptarët dhe turistët. FOTO: Malton Dibra, LSA