Plazhet më të mira në botë për 2018...Duhet t'i vizitoni!

Faqja e internetit “TripAdvisor” ka publikuar listën e plazheve më të mira në botë, të cilat ua sugjeron lexuesve t’i vizitojnë. Plazhi më i mirë në botë sipas saj është ai “Grace Bay”, duke i lënë pas plazhet e Brazilit, Kubës dhe Spanjës.