Plazhet e Kalifornisë plot, banjo dielli me maska

Plazhet e Huntington në California ishin të mbushura këtë fundjavë. Distancimi shoqëror është i detyrueshëm. Rojet e plazhit u siguruan përë këtë, ndërsa mijëra pushues të fundjavës veç distancës ishin të pajisur dhe me maska mbrojtëse.