Pjesëmarrësit në asamblenë e FSHF-së

Në hotel "Adriatik" në Durrës zgjidhet sot kreu i ri i Federatës Shqiptare të Futbollit. Pjesëmarrës në këtë asamble morën pjesë dhe figura të njohura të politikës, ku disa prej tyre kanë dhe të drejtë vote.