Personazhet VIP me paraqitje "hyjnore" në tapetin e kuq

"Met Gala", eventi i bamirësisë për Institutin e Kostumeve artistike në Muzeun Metropolitan, konsiderohet si ngjarja më e rëndësishme në kalendarin shoqëror të New Yorkut, duke tërhequr dizenjues dhe yje nga e gjithë bota.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08