Përplasje para parlamentit me gaz lotsjelles, gur dhe ujë

Situata para parlamentit u tensionua. Kishte momente kur protestuesit godisnin me gurë ndërsa policia përdori gaz lotsjellës edhe ujë për të shpërndarë protestuesit
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08