Përplasje para parlamentit me gaz lotsjelles, gur dhe ujë

Situata para parlamentit u tensionua. Kishte momente kur protestuesit godisnin me gurë ndërsa policia përdori gaz lotsjellës edhe ujë për të shpërndarë protestuesit
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08