Përplasje para parlamentit me gaz lotsjelles, gur dhe ujë

Situata para parlamentit u tensionua. Kishte momente kur protestuesit godisnin me gurë ndërsa policia përdori gaz lotsjellës edhe ujë për të shpërndarë protestuesit
Bota këtë të premte
24/05/2019 - 21:59
Mbijetesa në sytë e Rejës
18/05/2019 - 20:04