Përplasja Xhaferri- Gruevski në Kuvend

Nën një atmosferë tejet të tensionuar, Kuvendi i Maqedonisë ka miratuar ligjin për përdorimin e gjuhëve, me 64 vota pro dhe asnjë kundër, ndërkohë që nuk janë shqyrtuar aspak amendamentet e VMRO-DPMNE-së. Votimit i ka paraprirë një tension mes deputetëve të opozitës, që u ngrit deri në një zënkë mes Nikolla Gruevskit dhe kryeparlamentarit shqiptar të Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi. Kjo bëri që Xhaferi të ndërpresë seancën për 15 minuta.
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01