Përmet, sekuestrohen 13 kg kanabis, 1 i arrestuar

Policia gjatë një kontrolli në pikën kufitare Tre Urat, Përmet sekuestroi 13.5 kg kanabis dhe arrestoi një 36-vjeçar. Shtetasi Joan Haska, banues në fshatin Mashkullorë, Gjirokastër është arrestuar në flagrancë, ndërsa po tentonte të trafikonte lëndën narkotike. Droga ështe gjetur e fshehur në shasinë e mjetit të Haskës.