Përkujtimi i dëshmorëve ndan politikën shqiptare

Politika shqiptare kujton e ndarë dëshmorët e atdheut dhe kjo nuk përbën më lajm. Edhe në këtë 5 maj në nderim të dëshmorëve mazhoranca dhe opozita zgjodhën të bënin homazhe me një diferencë prej 60 minutash në varrezat e dëshmorëve. Presidenti Meta u pa në krah të kryeministrit Rama dhe anëtarë të tjerë të shumicës në pushtet. Por edhe kreu demokrat Lulzim Basha ka përfituar nga ky moment për të kërkuar bashkimin e qytetarëve duke pasur parasysh që opozita ka thirrur një protestë të shtunën e 11 majit. FOTO: LSA