Perimet që do ju bëjnë të mendoheni dy herë nëse do i hani

Frutat dhe perimet ndonjëherë kanë forma të cuditshme. Ndonjëherë duken aq të gjalla saqë të japin imazhin e një personi. Si në rastin e këtyre perimeve në këtë fotogaleri. A do i hanit?
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08