Përgatituni për një jetë nate ndryshe

Ndërsa pritet në vendim se kur do të hapen diskot dhe klubet e natës ka dalë një dritë kostumi plastik që do të mbrojë të gjithë dashamirët e jetës së natës nga infeksioni i koronavirusit. Kostumi i quajtur "Micrashell", u krijua nga studio e prodhimit Klubi i Los Angeles, me qendër në Spanjë, dhe lejon njerëzit të mblidhen dhe festojnë me siguri totale duke shmangur rrezikun e infektimit. Kostumi është i pajisur me një "sistem të filtrimit të ajrit dhe frymëmarrjes bazuar në rregulloret standarde në të gjithë botën". "Micrashell" ka sistemin e furnizimit me pije,folës të integruar, aftësisë për të hyrë në smartphonët tuaj, kamera të sigurisë, komunikues zëri dhe një helmetë transparente. Sipas stilistëve, ekziston mundësia edhe për të bërë seks pa e hequr kostumin.