PD mbledh Kryesinë për të diskutuar rekomandimet

Partia Demokratike ka mbledhur pasditen e kesaj te shtune Kryesinë e partise pasi grupi i punës ka mbledhur propozimet për ndryshimet në statutin e Partisë Demokratike Mbledhja e Kryesisë së PD-së ka nisur rreth ores 18:46 dhe i paraprin mbledhjes së Këshillit Kombëtar. Dy forumet do të miratojnë statutin e ri të PD që do i paraqitet për votim Kuvendit Kombëtar që pritet të mblidhet në fund të muajit nga ku do të nisë faza për riorganizimin e partisë. Kjo pas analizës për humbjen e zgjedhjeve të vitit 2017. FOTO: LSA