Pavarësisht rrethanave, disa persona mbeten fotozhenikë

Dihet që disa njerëz janë më fotozhenikë se të tjerët, dhe dalin bukur sa herë shkrepet ndonjë foto. Dikujt mund t’i duhet ta shkrepë aparatin fotografik 20 herë për ta kapur atë pozën e bukur, por disave më me fat u ndodh edhe në rrethanat më të pazakonta. Si këta persona në këtë fotogaleri, ku pavarësisht në situatën që ndodhen pozojnë sikur të jenë "modelë".

FOTOGALERI TJERA

Të pëlqen e verdha?

27/06/2018 - 10:39

Plazhe me ngjyra

26/06/2018 - 15:27

Shpikës..nga nevoja

26/06/2018 - 14:12

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23