Pauza e kampionatit "zhvesh" tifozen seksi të Juventus-it

Showgirl italiane, Cristina Chiabotto është e njohur si një tifoze e zjarrtë e Juventusit. Megjithatë me kampionatin që është në një gjendje pauze, tifozja seksi është zhveshur, një ritual që pritet t'i sjellë motivimin e mjaftueshëm lojtarëve bardhezi, që synojnë fitimin e titullit të 7-të të Seria A.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35