Pasuria të bën të bukur

Shumë futbollistë janë të njohur si djem të bukur, por a ishin të tillë para se të bëheshin të pasur dhe të famshëm? Epo, mbase jo, sepse paraqitja e tyre ishte shumë ndryshe në krahasim me sot. Thuhet se paraja nuk sjell bukuri apo lumturi, por e vërteta është se mund të na ndihmojë që ç'ke me të për të qenë më të bukur dhe më të lumtur dhe prova më e mirë për ta dëshmuar, janë këta 15 futbollistë të famshëm. Në të vërtetë, nuk ishin të shëmtuar por të varfër. Shini fotogalerinë dhe zbavituni!