Parlamenti sot në darkë, opozita gjuan qeverinë me kartona

Pas një seance maratonë, rreth 12 orë debate dher diskutim, Kuvendi ka votuar me 75 vota të mazhorancës projektligjin për teatrin. Projektligji kaloi me 75 vota në parim dhe terësi. Opozita bllokoi foltoren e Kuvendit, pas thirrjes që bëri kryetari i grupit të PD-së, Edmond Spaho.