"Parajsa" e re e Leonardo DiCaprios

Leonardo DiCaprio është zhvendosur në Los Angelos. Aktori i famshëm ka blerë një shtëpi të re për shumën e 4.91 milionë dollarëve, e cila i përkiste producentit Moby. Shtëpia, e cila ndodhet në zonën e Los Feliz, është një "parajsë" më vete. Ajo është e arreduar me stil anglez dhe ka pesë dhoma gjumi dhe tetë banjo. Në këtë shtëpi gjen spa, pishina, kinema dhe çdo gjë tjetër që do ju shkojë në mendje. Fotot flasin vetë...