Parada ushtarake në sheshin "Nene Tereza"

Në 10-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në Aleancën e Atlantikut të Veriut (NATO), mblidhen në Tiranë përfaqësues nga 29 vendet të cilat janë pjesë e kësaj organizate. Në kuadër të kësaj dite, do të zhvillohen një sërë aktivitetesh të nivelit të lartë, nën kujdesin e Ministrisë së Mbrojtjes. Tani në sheshin “Nënë Tereza” në Tiranë ka një paradë fluturimi të avionëve të NATO-s mbi Tiranë. (AWACS dhe 6 eurofighters) si dhe rreshtimi i 3 500 efektivëve të FA, flamurtarë të huaj, mjete ushtarake etj.