Para dhe pas lindjes së fëmijëve

Zakonisht, vetëm një fëmijë në familje mund të ndryshojë gjithçka. Klubet e natës, çiklizmi dhe koncertet e muzikës rock bëhen gjërat e së kaluarës dhe shishet e bebeve, kënde lojërash dhe lodrat bëhen jeta juaj. Po a është kjo mënyrë e re jetese më pak interesante dhe emocionale? Secili prind dot thoshte “jo” dhe të dëshmonte këtë me një fotografi. Këto fotografi të njerëzve që kanë të bëjnë me mënyrën e tyre të re të jetesës, na bëjnë të qeshim.