Para Bashkisë Tiranë për të mbrojtur pronën

Protesta e banorëve të "Astirit" që preken nga projekti i Unazës së Madhe janë zhvendosur në qendër të Tiranës. Fillimisht ata protestuan para bashkisë dhe më pas bllokuan rrugën “Abdi Toptani”, pranë këtij institucioni. Banorët e zonës së "Astirit", banesat e të cilëve preket nga projekti i Unazës së Madhe e kanë zhvendosur këtë të hënë protestën e tyre përpara bashkisë së Tiranës.

FOTOGALERI TJERA

Përleshje titanësh!

05/07/2018 - 16:57

Sot në Tiranë

05/07/2018 - 12:26

Moda e Lartë në Paris

04/07/2018 - 13:07

Rrobebanjot që shëmtojnë

03/07/2018 - 15:54

Një vit pa Fantozzin

03/07/2018 - 11:45