"Pantera e zezë" e McLaren

Ky version i ri i McLaren do të "çmendë" të gjithë apasionuarit pas makinave luksoze. Bëhet fjalë për McLaren 570GT MSO Black Collection, nga e cila do të prodhohen vetëm 100 modele për të gjithë botën. Supermakina britanike do të jetë krejtësisht e zezë dhe me fare pak modifikime dizenjoje. Ndërsa brenda makinës do të ketë një pllakë ku do të shkruajë "version i veçantë" dhe sedilje të përmirësuara lëkure. Të gjithë ata që e dëshirojnë "panterën e zezë" të McLaren, do të duhet të shpenzojnë 200 mijë paund për të.