Pamje nga spektakli i tre fenomeneve hënore

Sonte ka ndodhur një pamje mjaft e rrallë qiellore ndërsa tre fenomene hënore janë përputhur. Hëna blu (një hënë e dytë e plotë në një muaj kalendarik), Super hëna (kur hëna është jashtëzakonisht e afërt me Tokën, duke e bërë atë më të madhe dhe më të ndritshme) dhe hëna e gjakut (një moment gjatë eklipsit kur hëna duket e kuqe) të gjithë përkojnë për herë të parë që nga viti 1866. Pra për herë të parë në 152 vjet, superhëna, hëna blu dhe klips i përgjithshëm hënor janë bashkuar në të njëjtën kohë dhe kjo ndodhi mbrëmjen e sotme (31 janar 2018). Është një ngjarje e rrallë që disa kanë filluar të thërrasin një "hënë e përgjakur blu".