Pamje mahnitëse nga Antarktida

Këto imazhe, të kapura nga NASA mes datës 4 nëntor dhe 11 janar, u morën të gjitha gjatë fluturimeve operacionale për të vëzhguar borën dhe akullin në rajonin polar, por ajo që ka rënë në sy është bukuria e tyre ...