Palltot që duhen në gardërobën tuaj

Jemi pikërisht në stinën e vitit kur duhet të hedhim diçka sipër, e diçka të trashë madje… Një pallto, një xhup është ajo çfarë i shkon më përshtat të ftohtit. Përveç funksionalitetit, bukuria është ajo që të gjithë shohim në veshjet tona, për mos të thënë që dhe mund të durojmë të ftohtin, me diçka të hollë në një mbrëmje vetëm e vetëm të veshim veshjen tonë të preferuar. Galeria e mëposhtme mund të ju sugjerojë disa ide palltosh që ju duhet t’i keni në gardërobën tuaj, që të dukeni bukur por dhe të veshur nga i ftohti.