Pallati i shekullit të 13-të del në shitje për 6 milionë paund

Ky është një shans për të zotëruar një pasuri të rrallë në Gjeorgji, vetëm nëse keni kursyer 6 milionë paund. Elegant Thorpe Hall, në kështjellën Barnard, Qarku Durham vjen e kompletuar me 85 hektarë tokë, 12 dhoma gjumi, dhoma pritjeje madhështore dhe kopshte të dizajnuara në mnyër mahnitëse. Pallati ishte një gjendje shumë të keqe kur u ble nga pronarët e sotëm në vitin 2002. Paul dhe Gaynor Toënley kanë kaluar 16 vitet e fundit duke e restauruar me dashuri ndërtesën. Pallati është ndërtua rrreth vitit 1470. Përpos dhomës së ngrënies, vizatimit, kuzhinës, bibliotekës, në shtëpi ka edhe një pasletër me dush dhe tualet të veçantë, një suit për zyra etj.