Pakti i studentëve për Universitetin

Studentët kanë dalë me një Pakt të tyre mbi Universitetin nisur nga Pakti i miratuar nga qeveria Rama.Dokumentin që Ora News e disponon, ata ja kanë nisur Kuvendit, kryeministrit Rama, Ministrisë së Arsimit dhe Universiteteve publike.