Opozita e re/ Ligoraq Karamelo i rrethuar nga dy deputete

Në Parlamentin e Shqipërisë janë 14 deputetë, që kanë formuar tashmë opozitën e re. Ndërkohë janë edhe 3 deputetë, të cilët nuk pranuan të dorëzonin mandatet Myslim Murrizi dhe Rudina Hajdari të PD si dhe Lefter Koka nga LSI.
Kur dështon në gatim
15/01/2018 - 17:08
Kur natyra krijon kryevepra
14/01/2018 - 15:58
Kukësi-Fenerbahce 2 me 2
13/01/2018 - 20:50