Opozita e re/ Ligoraq Karamelo i rrethuar nga dy deputete

Në Parlamentin e Shqipërisë janë 14 deputetë, që kanë formuar tashmë opozitën e re. Ndërkohë janë edhe 3 deputetë, të cilët nuk pranuan të dorëzonin mandatet Myslim Murrizi dhe Rudina Hajdari të PD si dhe Lefter Koka nga LSI.