Pëmbytjet, ja operacioni i evakuimit në Fushë-Krujë

Një situatë e rëndë e përmbytjeve është në Urën Gjoles në Fushë Krujë. Janë rreth 60 familje të përmbytura në këtë zonë ku niveli i ujit ka arritur mbi 1.5 metra. Një grup xhirimi i Ora Neës, i përbërë nga gazetarja Nertila Dosti dhe kameraman Ermal Noka kanë ndjekur tre operacione evakuimi. Në njërin prej tyre është shpëtuar dhe një fëmijë vetëm 1 vjeç. Pamjet janë vërtet rrënqethëse. Këta banorë kanë humbur gjithçka kanë arritur ta ngrenë me mund për vite të tëra.