Omani në çadër, eksperiencë e ‘1001 netëve’

Omani është perfekt për të bërë një udhëtim me çadër, të ‘zhytur’ në natyrë, sidomos në stinët e mesme siç janë pranvera apo vjeshta. Kudo në sulltanat, kampimi është i lirë dhe mund të ngresh çadrën në plazh, mal apo në shkretëtirë.