Ohri i bukur, udhëtim në "Jeruzalemin" e Ballkanit

Ohri i sotëm, në Maqedoninë e Veriut jo shumë larg Shqipërisë është ndoshta destinacioni më i popullarizuar i vendit fqinj, për shkak të bukurisë së tij të pashembullt dhe natyrisht edhe liqenit.