"Nuk vij tek ty", protesta e studentëve(dita e pestë)

Me thirrjet: "Turp! Do dalim në rrugë me qindra e mijëra, po s'u hoq tarifa rrëzohet ministria" studentët vijojnë protestën para ministrisë së Arsimit ndërsa kryeministri Edi Rama mbante fjalën e tij nga kryeministria dhe u drejtohej studentëve përmes transmetimit live në facebook.