Njihuni me trajneren e parë femër në Arabi

Dashuria për sportin nuk e ka ndaluar një grua arabe për të marrë licencën e trajneres nga FIFA dhe për të qënë trajneria e parë femër që drejton një skuadër futbolli meshkujsh.