Njihuni me robotin që mund të notojë dhe fluturojë

Fantazitë shkencore vijnë në jetë në robotin më të fundit hapësinor të NASA-s! Roboti, i quajtur “Shapeshifter”, mund të rrotullohet, të fluturojë, të lundrojë e të notojë ndërkohë që eksploron botë të largëta. NASA e përshkruan krijimin si një “pajisje që duket si dron i mbyllur në një rrotë të tejzgjatur brejtësish,” që mund të rrotullohet e më pas të ndahet në dy pjesë.