Njihuni me krijesat misterioze të oqeanit

Këto krijesa të çuditshme dhe të frikshme mund t’ju bëjnë të mendoheni dy herë para se të zhyteni në det përsëri.
Aksidentohet eskorta e Ramës
27/11/2017 - 14:15
Policia në "Santa Quaranta"
24/11/2017 - 11:32