Njihuni me festivalin më shumëngyrësh në botë

"Erlow Fetival" Festivali më shumëngjyrësh dhe më tërheqës në botë. Erlow festival u zhvillua këtë vit në Ibiza Londër. Juan Arnau Jr një prej themeluesve, u shpreh se njerëzit tani nuk kanë më nevojë vetëm për një DJ në skenë, por edhe për lojëra e argëtime pra të jenë pjesë e një shfaqje.