Njihuni me 16 reklamat më kreative në ashensorë

Sot kur ka shumë rrokaqiej, është e vështirë të imagjinohet jeta jonë pa ashensore. Ata janë bërë pjesë e jona shumë kohë më parë. Ashensori i parë është shpikur në vitin 1852 nga Elisha. Shumë shpejt ashensorët janë kthyer në një vend mjaft të përshtatshëm për të reklamuar, ndërsa njerëzit kanë përdorur imagjinatë të shfrenuar për të tërhequr klientë. Dhe nëse jeni mësuar me reklama të zakonshme, këtu janë 15 shembuj që vërtetojnë se arti është rreth nesh. Bright Side ka mbledhur reklamat më mbreslënëse dhe krijuese në ashensorë për t'ju mahnitur.