Njerëz të pazakontë

Dallimet tona na bëjnë të gjithëve unikë dhe specialë, madje edhe nëse kemi pjesë të trupit të pazakonta. Falë magjisë së internetit, njerëzit nga e gjithë bota tani mund t’i tregojnë historitë e tyre rreth të qenit ndryshe dhe rreth asaj që kanë pjesë të trupit të pazakonta. Në këtë fotogaleri ju paraqesim disa prej pjesëve më të habitshme dhe të pazakonta të trupit, që duhen parë për t’u besuar!