Njerëz kreativ!

Të gjithëve na pëlqen të improvizojmë kur bëjmë “detyrat” e përditshme, duke u munduar që gjërat më të mërzitshme t’i bëjmë interesante. Njerëzit nga kjo fotogaleri janë absolutisht të adhurueshëm dhe meritojnë një çmim të veçantë.
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13