Një rreze dielli në Karaibe

Ajo po kalon sezonin festiv në Karaibe së bashku me familjen e saj. Dhe Kimberley Garner tërhoqi vëmendjen e të gjithëve në plazh në Karaibe. E veshur me bikini ngjyrë të verdha ish ylli i Made In Chelsea ekspozi fromat e saj bombastike dhe trupin e e tonifikuar.