Një potencial i ri turistik po shpërfaqet në veri

Këto imazhe fantastike dimërore vinë nga Puka. Fotot janë publikuar nga Artan Shkreli, këshilltar i Kryeministrit për Çështjet e Territorit dhe Urbanistikës. Ai thotë se punimet e krijimit të zonës rekreative të Pukës rrotull liqenit artificial po krijojnë veç të tjerash, dhe një pejzazh të harmonishëm alpin.Shkreli beson se shumë shpejt një risi turistike e rangut te pare do shperfaqet ne kete zone te qytetit verior qe do thithë një numër të madh vizitorësh për të shijuar klimën unike që kjo krahinë rezervon.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47