Një Gsm për të vjedhur makina luksoze

Një 33-vjeçar shqiptar dhe një 36-vjeçar maroken janë arrestuar nga policia e Romës me akuzën e vjedhjes. Mediat italiane raportojnë se arrestimi i tyre u bë në rrugën Bruno Buozzi. Ata vidhnin makina luksoze dhe për këtë u shërbente as më shumë dhe as më pak se Nokia e famshme 3310