Nis plazhi në Golem

Kjo ka qenë pamja e sotme në plazhin e Golemit, ku qytetarët kanë shfrytëzuar kohën me diell për të dalë dhe për të bërë plazh e marrë rreze. Edhe pse e diel, një ditë ku nuk lejohet qarkullimi dhe lëvizja e qytetarëve, disa i kanë injoruar këto masa dhe kanë preferuar që këtë fundjavë të fillojnë plazhin. Për të shumë shihni fotot nga LSA!