Ngjashmëri e pabesueshme e kafshëve me VIP-at

Nuk mund ta besoni se me kë ngjajnë figurat e njohura botërore. Sozitë e tyre kësaj radhe janë ...kafshë (në kuptimin specifik të fjalës)
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52