Ngarkesa e parë me ndihma nga Moska në Itali

Nëntë avionë rusë specialë të modelit IL-76 me materiale shëndetësore kryesisht të nevojës së parë, maska sanitare, doreza, respiratorë, xhel dizinfektues, priten të mbërrijnë gjatë ditës në Romë. Gjithashtu qeveria ruse do të sjellë dhe 8 ekipe mjekësore me mjekë ushtarakë për të ndihmuar emergjencën sanitare në Itali.
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33