New York,artisti që mbulon gropat me mozaikë

Artisti Jim Bachor vishet si punëtorë dhe shkon për të mbuluar gropat në rrugët e Manhatanit dhe Brooklyn, me mozaikë te mbrekullushëm. “Vrimat janë të vërteta dhe universale”, tha ai për ‘The Post’. " Askush nuk i do ato, të gjithë i urrejnë.endoj se është kënaqësi për të ndriçuar ditën e dikujt në mënyrën më të papritur”.