Në Torino ka "RonaldoDay"

Cristiano Ronaldo ka kaluar vizitat mjekësore tek Juventusi, me këta të fundit që ka depozituar kontratën e tij tri ditë më parë.Gjithçka që mbetet për ish-sulmuesin e Real Madridit është një prezantim në konferencën e shtypit në orën 18:30, pas së cilës mund të rifillojë pushimet e tij dhe më pas të zbres në fushë me fanellën e tij të re.