Në shtëpinë luksoze të Caprice

E bukur dhe e zgjuar, 46vjeçarja Caprice, ish modele dhe tani biznesmene, jeton me dy fëmijët e saj Jax dhe Jett. Shtëpia luksoze ndodhet në Notting Hill, në Londër.
Të bësh art me kafe
30/11/2017 - 15:05
Asgjë nuk është e pamundur
28/11/2017 - 21:17